Женщина ловит рыбу в Словении в реке, рыбалка нахлыстом

Mušičarenje u Sloveniji

Izlet koji nikad nećete zaboraviti

Što nudimo

Ribolovna odredišta

Ribolovna odredišta

Ribolovna odredišta

Рыбалке в Словении, ловля тайменя,
сопровождение гида

Poznajemo najskrivenija mjesta za ribolov u Sloveniji i spremni smo vas odvesti tamo u pratnji vodiča! Naši vodiči su brižni, korisni i nikada vas neće napustiti u teškoj situaciji.

Ribe

Ribolovna odredišta

Ribolovna odredišta

 Мраморная форель, радужная форель, словенский хариус, таймень, кумжа

U vodama Slovenije čekaju vas glavatica (mramorasta pastrva), potočna pastrv i slovenski lipljen i mnoge druge ribe, samo dođite.

Hrana i piće

Hrana i piće

Hrana i piće

Активный отдых на открытом воздухе, индивидуальные рыболовные туры,
развлечения на открытом воздухе

Želimo vas potpuno uroniti u kulturu Slovenije i pokazati vam ne samo kako provoditi vrijeme na otvorenom, već i kako ukusno jesti. Program uključuje doručak, ručak i večeru s tradicionalnim slovenskim jelima. A za ljubitelje vina prikupili smo najbolja pića iz slovenskih vinograda.

Kultura

Hrana i piće

Hrana i piće

Сопровождения гида, столице Словении, природа Словении

Vi ste naš gost i želimo vas zabaviti. Iako se naša turneja naziva ribolovnom turnejom, program uvijek možete promijeniti. Želite li cijeli dan loviti ribu - izvrsno! Ali ako ćete kombinirati ribolov s razgledanjem, jahanjem ili šopingom - dogovorit ćemo sve!

Достопримечательности Словении, замки Словении

1 Dan

2-5 Dana

2-5 Dana

Ujutro ćete letjeti iz vašeg kraja u Ljubljanu, gdje će vas upoznati naš tim. Vozit ćemo vas do nevjerojatno lijepog grada Bleda, gdje svoje stvari možete ostaviti u svojoj sobi. Prvi dan bit će posvećen razgledavanju. Odvest ćemo vas do Bledskog dvorca, smještenog na strmoj stijeni, i do crkve Uznesenja, iste one koju možete vidjeti na bilo kojoj razglednici iz Slovenije. Za vrijeme pauze ćemo piti, jesti i razgovarati.

Снасти для ловли нахлыстом

2-5 Dana

2-5 Dana

2-5 Dana

Ovih dana dovest ćemo vas do četiri različite rijeke u kojima možete loviti ribu: Radovna, Unica, Sava-Bohinjka i rijeka Krka. Sve su posebne na svoj način i imaju mnogo vrsta ribe koje je moguće uloviti. Zamislite samo da stojite među planinom, čistom vodom, svježim zrakom i netaknutom prirodom, nije li to raj za mušičare. Svako jutro, dan i večer nudit ćemo slovenska nacionalna jela i vina. Petog dana odvest ćemo vas na  novu destinaciju pored rijeke Soče, najpopularnije rijeke među slovenskim mušičarima.

Река Соча

7-8 Dana

2-5 Dana

7-8 Dana

Soča je kraljica slovenskih voda. Naši vodiči će vam reći kako uloviti glavaticu, da ovo mjesto sigurno nećete napustiti bez ribe. A ako se umorite od ribolova, vodit ćemo vas na pješačenje, u lječilište, vožnju motociklima ili gdje god vaše srce želi.

Naše odredišne vode

Kućište

IMATE PITANJA? Pitajte nas!